BEMER Vet

BEMER-VET_07Mycket av den omvårdnad vi gör för våra älskade hästar

som t.ex stallbandage, liniment, massage, solarie, skritta för hand/band/maskin handlar om att stödja-förbättra blodcirkulationen. Det är mycket klokt av oss, då god cirkulation verkligen är A o O för en frisk häst. Kanhända glömmer vi ibland att vi tagit hästen långt ifrån dess ursprungliga liv. Kroppen och dess funktioner är dock densamma. Hästen på stäppen höll sig förstås i betydligt mer rörelse än vad de flesta av våra hästar gör idag. Rörelse = cirkulations skapande.

Med BEMER kan Du nu äntligen kompensera för detta! 12 min sätter igång blodflödet i kapillärkärlen (74% av totala andelen kärl) som om hästen skrittat ett rejält långt pass och effekten varar i timmar efteråt. Blodflödet förser kroppen, alla dess delar och organ med syre och näring och avlägsnar slaggprodukter så att alla funktioner är väl fungerande och hästen mår bra och kan prestera. Vid skada och sjukdom är cirkulationen helt avgörande för en effektiv läkning.

Använd BEMER förebyggande för att hålla din häst frisk och i bästa skick, förbered muskulaturen före träning och hindra mjölksyra och träningsvärk efteråt.

Använd BEMER vid skada eller sjukdom för att optimera läkning och förkorta rehab tiden väsentligt. BEMER stödjer kroppens egna funktioner och utgör därmed ingen stress.

Vid dessa tillfällen-tillstånd kan BEMER ha en avgörande betydelse;

Vid skada-sjukdom

  • Sårskada såsom broddtramp, balltramp, bett osv. Mugg
  • Hälta, såsom vrickning, ledinflammation, senskada, gaffelband-ligamentskada, ansträngda bakknän
  • Muskulära problem såsom öm rygg, spänning SI område, muskelinflammationer
  • Kolik, upprepad behandling vid akutbehov, stödjande behandling efter t.ex buköppning

Förbättrad träning och prestation

  • Ökad syresättning
  • Ökat näringsupptag
  • Förbättrad muskeluppbyggnad
  • Stärker immunförsvar
  • Balanserande verkan, het häst fokuserar, flegmatisk ökad energi

MYCKET FÖR PENGARNA

BEMER är den enda produkt i världen som är Certifierad  Fysikalisk Vaskulär terapi dvs påverkar microcirkulationen. Förutom dess unika verkan innehåller alltid ett BEMER Vet Set komplett utrustning för att Basbehandla hela kroppen, samt tre olika lokalbehandlings enheter, mindre spot, större spot samt ett rött ljus. Totalt 4 delar till priset av ett Set.

Hos mig kan du:
Prova på BEMER
Hyra BEMER
Köpa din BEMER
All information om BEMER hittar Du här: bemerlogo